Mash Steak – Anmeldelse

Posted by

Mash Steak – Skovriderkroen

En af mine store favoritter de seneste år har været MASH Steak – Første gang et steakhouse i international stil har slået sig ned i Danmark.

Vi havde på redaktionen hørt om en udskiftning i kødet – vores Canadiske favorit var blevet skiftet ud med en, efter MASH eget udsagn, bedre kvalitet fra Uruguay. Den måtte vi prøve. Det blev Skovriderkroens lokaler der fik lov til at lægge hus til vores store Zegna, IWC og Rolex bande.

Skuffelsen sad dybt i vores alles øjne og smagsløg. Det var det dårligste stykke kød vi har fået serveret på MASH, eller noget andet internationalt steakhouse, for den sags skyld.

Smagen i kødet var flad, strukturen var senet og alt andet end den møre og fantastiske standard de ellers er kendt for.

MASH skal passe på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. De får et par chancer mere – men 3 strikes and you’re out! Så er det blot synd der ikke findes andre i deres (tidligere) kaliber. Du er velkommen til at kommentere dette indlæg hvis du har et tip til Danmarks bedste steakhouse.

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!