Bvlgari

Bvlgari

Når penge ikke er noget man snakker om. Når Hollywood glimter. Når kun det bedste er godt nok

I midten af 1800 tallet startede det hele. Imperiet der skulle vokse og blive en af de fornemmeste leverandører til dronninger, modeller og super rige mediemoguler! Et mærke du har hørt om, drømt om og måske oven i købet erhvervet. Her får du lidt af historien og et kig på nogle af de ting BVLGARI kan berige dit liv med!

Året var 1884. Sotirio Bulgari åbnede sin første butik i Sistina, Rom. Oprindeligt var Sotirio græker, men i midten af 1800 tallet imigrerede han til Italien for at starte hvad han nok aldrig havde drømt om ville blive sit juvelér imperium.

Med hjælp fra hans sønner Costantino og Giorgio åbnede de i 1905 en butik i Via Condotti, samme butik der idag fungerer som Bvlgari’s Flagship Store! I 1920’erne begyndte sønnerne at interessere sig for eksklusive og dyre stene og juveler, og indtog dermed Sotirio’s rolle

Først omkring 1970 tog forretningen for alvor fart. Nogle af de opsparede midler blev brugt, da man internationalt set åbnede forretninger flere steder i verden. New York, Paris, Geneve og selvfølgelig Monte Carlo!

Hele forretningen er bygget på at levere det ypperste, dyreste og mest eksklusive produkt inden for deres varekategorier. En perfekt mulighed for at vise hvor mange penge du har! Skal du købe en diamantbesat halskæde til kæresten, kan du lige så godt finde det store checkhæfte frem og mindst skrive 1 mio. på – ellers kan du lige så godt fedte dig igennem med en gang plattenslagerdiamanter.

Men et ur kan du få for et halvt hundrede tusinde, men efter min mening bør man købe af specialister inden for diverse områder, og således lade eks. Rolex om at levere et ur, og lade Bvlgari om juveler

Bvlgari i Hollywood

For alvor får et brand værdi når hollywood blåstempler produkterne. Danske B&O har haft held med design i Amerikanske storfilm, og Bvlgari har det med juveler. Som eks. i Serving Sara, hvor Elisabeth Hurley har en Bvlgari halskæde i guld med Onyx sten på.

Eller hvad med Tom Cruise i Minority Report? Til filmen special-
producerede Bvlgari et ur i et futuristisk design. Ingen tvivl om man ved hvor meget product placement i store film gør!

Nyd dog livet og forkæl dig selv lidt. Eksempelvis med et par manchetknapper som disse i Guld og Lapiz Lazuli. Du finder Bvlgari butikker i Bruxelles, London, Paris, Berlin, Athen, Rom, Moskva, Barcelona, Geneve, Istanbul og selvfølgelig min favorit – Monte Carlo (Spørg efter Francois)!