Rayavadee

Vild luksus i Thailand!

Azurblåt vand, kokosnødder og den bedste luksus Thailand kan byde!

Når nytåret er ovre bliver jeg altid nødt til at rejse. Forkæles og få de 3 flasker Dom bobler til at lægge sig. Intet kunne derfor passe mig bedre da jeg i starten af December fik et brev i brækket hvid. Faktisk var det i virkeligheden nærmere en möet farvet kuvert i den lækre asha forarbejdning. Guldtrykket sad solidt placeret med teksten “The Luxury Collection”. Jeg vidste straks det var en invitation. Spørgsmålet var nu bare til hvilket af deres hoteller.

Min Dunhill brevåbner måtte frem. Asha kvaliteten skulle ikke ødelægges af mine rystende Dom fingre. Dear Sir – Vi har fornøjelsen af at invitere dig til det fashionable Rayavadee placeret på Phranang stranden i den sydlige del af Thailand. Bedre kunne det ikke have været. Mine egne overvejelser havde gået på Thailand eller Mauritius. Luxury drengene havde taget beslutningen for mig.

Jeg har mange gange hørt tale om Rayavadee. Når der tales luksusresorts falder talen altid på dette fantastiske hotel i Thailand. Det fantastiske klima og de eventyrlige klippeformationer gør stedet til et eventyr som taget ud af mit liv.

Jeg kiggede på mine førsteklasses billet ombord på Singapore Airlines. Verdens bedste flyselskab. Endnu en flyrejse med Singapore Airlines der kunne bekræfte mine tidligere oplevelser. Verdens bedste service i luften. Da jeg efter et stopover i Singapore og 5000 dollar senere stod i Krabi lufthavn kunne jeg glæde mig over den hvidklædte thailandske chauffør, der bar mine kufferter til Rayavadees egen lufthavns service. At tage en taxa til hotellet er ikke aktuelt – den eneste måde at komme ud til hotellet er nemlig med speedbåd. De hvide lædersæder gjorde min Prada skjorte lettere fugtig – jeg glædede mig allerede til at prøve de nye Dior bukser og kortærmede.

Mens båden langsomt gled ind på den perlemorhvide sandstrand gjorde de to thailandske værtinder klar til at byde velkommen. Check in sessionen foregik i de store brede sofaer ved flyglet, hvor en stor bowle med kokosmælk og lime is blev serveret med en våd, lettere isnet serviet. Da jeg havde afvist min drink var golfbilen klar til at køre mig ud til mit værelse. Eller hus om man vil. På Rayavadee området findes 98 små runde huse der er afslappet, men luksuriøst indrettet.

De små detaljer er det der tæller. Som de små orkidéblade der let er drysset hen over vandbade. Velrullede håndklæder og specialproducerede plejeprodukter der ikke kan købes andre steder!

Knap havde jeg fået Prada skjorten af før det ringede på døren. Det var The Bed Boy. “Sir, I am here to make your bed”. Jeg havde ikke tænkt over at den mere end 4 meter brede seng ikke var redt. Jeg kunne derefter glæde mig over de velduftende lagener og badekåber der var lagt frem og ikke mindst et mindre udvalg af fyldte chokolader. Jeg tog mig et bad. I aften skulle jeg ud og spise med Niki, en af mine Thailandske venner fra The Luxury Collection. Sidst jeg så ham var 2 år siden hvor vi havde en af de underligste aftener i mit liv. Vi var på en karaoke bar i Bangkok – og det skal man altså passe på med!

Skummet flød i badekaret og jeg tænkte på hvor mange bobler der mon var. Mit bud var mindst 432.000. Jeg åbnede en Möet fra minibaren. Det blev kun til et halvt glas – jeg ville have Cristal. Hvorfor ikke, tænkte jeg og vendte bunden i vejret på flasken. Champagnen dryppede ned ad min overkrop og væsken skabte en lille ring i boblerne omkring mig.

Klokken var blevet 21 og jeg ringede efter en vogn. Når vi taler Rayavadee vil det sige en golfbil. Jeg gad ikke begynde at finde rundt på området og finde den rigtige restaurant. Området tilbyder 3 forskellige gourmet restauranter. En restaurant med thaimad, afslappet beachfood og den sidste internationalt cuisine. I aften skulle vi spise i Thai restauranten. Niki var ulasteligt klædt og med sig havde han sin forlovede, den smukke Ariel. Jeg var i godt selskab og fik vist bestilt et par Rotschild mere end vi kunne drikke, men jeg foretrækker at få åbnet dem i tide så de kan stå et par timer. Efter middagen endte vi alle tre på stranden – jeg ville dykke efter hajer, men det lykkedes heldigvis Niki at få mig til kun at se efter hajer i den enorme swimming pool. Jeg blev faktisk narret til at tro det var havet. Måske havde det noget med Rotschild’en at gøre?

Dagen derpå havde jeg bare brug for at nyde en afslappende dag ved poolen. The Towel boy stod klar og fik lagt adskillige badehåndklæder på den bløde solstol. 5 minutter efter stod han klar med en flaske vand. 10 minutter efter med et koldt, vådt håndklæde og igen 10 minutter efter var det iskold orange juice der blev budt på. Jeg stoppede med at tælle alle de små lækre ting han kom rundt om poolen og tilbød, men nød de iskølede frugtstykker. Det er detaljerne der tæller.

Der gik ikke en time inden jeg var tilbage i min suite. Alle håndklæder var skiftede og minibaren fyldt. Og det var generelt. Jeg oplevede ikke een gang at forlade værelset og komme tilbage uden håndklæder var skiftet. Jeg undrer mig stadig over hvordan de kunne registrere at man forlod værelset – der var ingen rengøringsfolk at se. Og jo, dog – Når jeg gik rundt på området så jeg dem cykle rundt. Hver gang de så mig, standsede de al trafik og nikkede høfligt til jeg var passeret. En ydmyg respekt der var imponerende og typisk den dejlige Thailandske kultur og høflighed.

Der var næsten tårer i mine øjne da jeg 10 dage senere stod og så ud på Rayavadee speedbåden der kom og hentede mig. Min bekymring om jeg ville få mine nye Gaultier sko våde når jeg skulle ombord på båden var ubegrundede. En special vogn kom og hentede mig på land og kørte mig ud i vandet til båden så jeg kunne gå direkte ombord uden at få den mindste smule vand på mine sko.

Jeg har nu bestemt mig for at ville bygge en kopi af den dejlige asymetriske villa herhjemme.

Der er ikke noget at tale om – du har nu læst hele min beretning igennem, og er dermed forpligtet til at besøge det fantastiske resort. Det koster ca. 5.000 kroner per nat, og hver en krone er well spend! Se mere på hotellets egen lækre website rayavadee.com. DO IT og hils fra Borbi!