Cocks and Cows – Anmeldelse

Posted by

Cocks and Cows på Gammel Strand

Vi havde på redaktionen hørt om Cocks and Cows på Gammel Strand 44 i København K. En restaurant specialiseret i burgere.

Det plejer at være en succes når restauranter specialiserer sig i at lave en ret på mange forskellige måder – så har de virkelig mulighed for at gå i dybden og blive verdensmestre i at udfærdige retten på bedste manér.

Derfor var forventninger til burgeren hos Cocks and Cows også høje. En burger er næsten umulig at ødelægge – og som burger specialister skulle man tro det kunne blive en bid af himmerrige.

Ankomsten

Det var en dejlig varm sommerdag, og vi havde lyst til at sidde ude – det var der desværre ikke mulighed for – andre havde åbenbart fået samme idé. Vi satte os derfor ned og lod svedperlerne dryppe ned over vores Hermes manchetter.

Vi havde alle 3 bestilt forskellige burger varianter, og for at prøve det hele af bestilte vi både almindelige fritter, chili fries og curly fries. Hertil skulle der yderligere bestilles tilbehør, hvor vi prøvede 3 saucer; BBQ, Chilimayo og Ketchup.

Maden

Burgerne var gode. Ikke rigtig gode, men helt ok. Jeg havde nok forventet mig noget mere og vil til enhver tid foretrække Halifax Burgere. Men nu trådte skandalen ind.

Fritterne var komplet slatne. Både de almindelige pommes frites og chili fritterne. Kun de krøllede fritter var hæderligt sprøde – kunne være bedre, men acceptable. Man skal ikke have en kokkeuddannelse for at finde ud af at lave sprøde pommes frites, men selv disse kunne ødelægges hos Cocks and Cows.

Vi håbede så at de 3 saucer kunne hæve oplevelsen, men der skete det modsatte. Alle saucerne var forfærdelige. BBQ saucen smagte af alt andet end barbeque, og Chili mayo’en smagte gammel og udtjent og havde vist glemt chili delen.

At tjenerne var umådelig irriterende og skulle spille smarte på den dårlige og ligegyldige måde, gjorde ikke oplevelsen bedre. Det hele sluttede med at vi blev smidt ud fordi vi havde siddet ved bordet i 2 timer. “I bedes venligst forlade bordet om 10 minutter” meddelte den overkække tjener.

Tak for halvdårlig mad og endnu dårligere betjening. Det eneste gode at sige om Cocks and Cows er at de har en sjov hjemmeside.

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!