Danmarks Bedste Kanelsnegl

Posted by

Hvor finder man Danmarks lækreste kanelsnegl?

På redaktionen har vi en forkærlighed for kanelsnegle – vi satte os for at kåre Danmarks bedste!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi på vores fredagsmøder har en hang til kanelsnegle. Vi har i årevis købt dem i alle afskygninger og hos samtlige bagere i Storkøbenhavn. Vi blev enige om at vi lige så godt kunne få kåret den bedste kanelsnegl og spare dig for de mange indkøb og test smagninger!

Da alle de kedelige bonde-kanelsnegle var skåret fra, var vi nede på Lagkagehusets, Emmery’s og Meyers Bageri.

To cut the crap – der var ingen tvivl – Danmarks bedste kanelsnegl findes uden tvivl hos Meyers Bageri. Det er vist også her redaktionen har handlet mest det sidste stykke tid!

Der er tale om et fantastisk stykke håndværk. En høj, lækker snegl med ægte mørk chokolade og en remonce uden sidestykke. Selve dejen er også unik – og faktisk så god at man ikke engang behøver glæde sig til midten hvor størstedelen af den mørke chokolade gemmer sig. Ofte er dejen det nødvendige onde – her har den gode Meyer formået at gøre selve dejen til en bid af himmerige!

Meyers Bageri sælger flest af deres “Kanel Snurror”, faktisk godt 5 gange så mange som kanel sneglene, men det kan kun være fordi folk ikke har afprøvet kanel sneglene!

Købes hos Meyers Bageri, Store Kongensgade 46 i København, Jægersborggade 9 i Kbh N og i Magasin på Kgs. Nytor. Prisen er 20 kr og det hele værd!

 

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!