Moët Ice Imperial

Posted by

Moët Ice Imperial – Verdens første rene daytime sommer Champagne

Whiskybæltets foretrukne drik – Champagnen, er blevet genopfundet. Det er verdens mest berømte Champagnehus, Moët & Chandon, der efter århundreders stolte champagnetraditioner har vendt tingene på hovedet og genopfundet den boblende drik.

49 millioner bobler er der i en flaske Moët Ice Imperial – eller hvilken som helst anden flaske champagne for den sags skyld. Hver en boble skal nydes, og det giver dig altså mulighed for at nyde livet mange millioner gange!

Moët Ice Imperial er en såkaldt Daytime Champagne – altså en champagne der er skabt til at blive drukket i dagtimerne. Når du en lækker sommerdag sætter dig tilbage i den udendørs lounge, skal du poppe en flaske Ice Imperial.

Ny måde at nyde Champagne

Hvad der gør Moët Ice Imperial nyskabende er at Champagnen er skabt til at blive hældt over isterninger og evt. et par Jordbær, Hindbær eller mynteblade.

Champagnen blev lanceret sidste år i Miami, hvor redaktionen var fløjet over til den store launch. I år blev Ice Imperial sæsonen fejret på en stor Yacht i Rungsted Havn for en lille eksklusiv skare. Ingen tvivl om at Moët huset er det trendy Champagnehus!

Borbi redaktionen blev sidste sommer afhængige af drikken og sluttede hele sommeren hver uge med en flaske Ice Imperial. Det er kun udvalgte, eksklusive vinhandlere er får lov til at sælge Moët Ice Imperial. Mad & Vin i Magasin er et af dem, og er du fra Jylland kan du besøge Salling.

Det er en meget anderledes måde at nyde champagne, og første gang vi så Champagnen blive hældt over isterninger var vi alle på redaktionen noget overraskede, men når det var Moët der foreslog det, måtte der være en idé med det – og det er der ingen tvivl om der er. Smagen gør det uden tvivl til undertegnedes klare daytime sommer drik. Can’t live without it!

Min favorit er med Isterninger, jordbær og 2 mynteblade, men prøv selv og find din egen favorit!

God fornøjelse i sommeren 2012!

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!