Om Borbi Magazine

Om Borbi Magazine

Borbi Magazine er en virksomhed 100 % ejet af Det Kjøbenhavnske FinansieringsKompagni.

Det Kjøbenhavnske FinansieringsKompagni ejer ud over Borbi Magazine også virksomheder som Kjøbenhavnske Konsulenter, Copenhagen Law Contractors, CMMT, Scandicmodels, Kjøbenhavnske FinansieringsKompagni Invest, Borbiweb og Telebroke Int.

Den oprindelige idé bag Borbi Magazine var at skabe et eksklusivt mandemagasin på internettet, der i så vid udstrækning som muligt mindede om et rigtigt trykt magasin. Udover magasindelen, indeholdt borbi.com også de første 2 år en eksklusiv e-shop der forhandler produkter fra kendte mærker som eks. Cerruti, Valentino, Bang & Olufsen, Rosendahl, Givenchy, Ralph Lauren mm.

Magasinet blev lanceret i efteråret 2000 og har siden oplevet en eksplosiv vækst og megen positiv omtale i pressen, hvilken blandt andet har skabt samarbejder med store danske og udenlandske designere, filmselskaber og modelbureauer.

10 november 2003 blev Borbi Magazine relanceret som Danmark eneste magasin for rigtige feinsmeckere, og henvender sig til den forholdsvis snævre gruppe af livsnydere der sætter pris på dyrt design, mode, rejser mv.

Borbi Magazine opdateres nu med jævnligt med nye artikler.

Interesserer du dig for eksklusive brands, mærkevarer og kvalitet kan vi måske bruge dig som skribent – kontakt