Corallium Spa Costa Meloneras – Anderledes Spa Oplevelse

Posted by

Corallium Spa Costa Meloneras er en anderledes SPA oplevelse

Når du er i Meloneras området på Gran Canaria, og vil prøve lidt forskellige spa oplevelser, kan du overveje at prøve Corallium Spa Costa Meloneras.

Spa’et ligger på hotellet “Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium Spa & Casino“, et firestjernet hotel i det mondæne Meloneras.

Det adskiller sig meget fra de mange øvrige spa’er vi har testet i den forgangne uge her på Gran Canaria. Hele spa’et er kæmpestort – ca. 1700 m2 wellness! Hvad der gør dette SPA anderledes og specielt i forhold til de mange andre gode SPA oplevelser er, at dette sted er bygget efter koncepter. De kan på kort tid besøge alle verdensdele. Prøv polar rummet hvor du går ind i en iglo med ægte is og kan køle dig ned efter et besøg i Marocco, hvor du har fået et godt og varmt damp bad.

Der er Spa oplevelser på Corallium Spa Costa Meloneras, som floating pool, hvor det saltholdige vand lader dig flyde (25% salt), næsten som i det døde hav. Du kan også lægge dig og slappe totalt.

Meningerne var lidt delte – undertegnede foretrækker nok mere de små intime spa oplevelser med knap så mange mennesker og mindre tema, men andre i vores selskab foretrak dette spa.

Ingen tvivl om det er anderledes og absolut et besøg værd.

Corallium Spa Costa Meloneras, C/ Mar Mediterráneo, 1 – Meloneras, Gran Canaria

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!