Anmeldelse – La Rocca 2900 Hellerup

Posted by

Danmarks bedste hverdags italien!

La Rocca i Hellerup er en Italiensk restaurant med ægte og stolte Italienske mad-rødder.

Restauranten ligger på Hellerup Park Hotel, hvor også Saison, der i øvrigt også er en glimrende restaurant, ligger. Lokalerne er pænt og meget moderne indrettet, og der er en god og hyggelig atmosfære. Du er omgivet af ægte italienere med et rigtigt mad-hjerte, og restaurantens publikum er ægte Borbi folks. Glade 2900 boere.

Maden er yderst rimelig i pris, og restauranten er derfor fin til en hverdagsaften, men kan absolut også anbefales en Weekend eller til en fejring. Forretter er under 100 kr. og hovedretterne fra ca 100 for en pizza – ca 300 for en tournedos.

Deres bruchetta’s er legendariske og man får en lækker tallerken med ca. 6 forskellige Bruchettas med alt fra laks, svampe og trøfler, klassiske tomatstykker og basilikum og Carpaccio. Helt suverænt og fantastisk!

Der er mange lækre pastaretter, og deres pasta med hummer kommer ind med hele hummerkløer, så der er ikke snydt – det er den ægte vare.

Betjeningen er OK – og nok det eneste lille minus. De er alle utrolig søde og rare, men ibland kan der gå noget tid mellem man får besøg af service personalet, men maden opvejer meget stort alt andet.

God fornøjelse!

 

Comments

comments

Written by

Borbi Magazine har siden efteråret 2000 været Danmarks førende eksklusive magasin på nettet. Vi skriver om Luksus, The good life, Rejser og meget andet. Alt hvad du behøver til at leve det bedste liv!

No Comments to “Anmeldelse – La Rocca 2900 Hellerup”

  1. […] Park hotel huser i øvrigt også La Rocca som vi også har lavet en anmeldelse af – læs den […]